Visita Alzira

La primera visita europea del projecte Comenius es realitzarà a Espanya del 23 al 27 de novembre, concretament a la nostra localitat d’Alzira. És per a nosaltres un orgull que tots els països coincidisquen en iniciar la tasca al nostre país.

En aquest espai vos informarem de tot el que fem durant estos dies i la seua preparació:

RIBERA TELEVISIÓ HA EMÈS UNA NOTÍCIA COMENIUS

La televisió comarcal Ribera Televisió ha emès una notícia molt interessant al voltant de la rebuda dels representants educatius del projecte comenius. Aquesta difusió ens serveis per a apropar a la ciutat el projecte europeu del centre. Gràcies!

ACTE DE TANCAMENT DE LA VISITA

El dissabte de nit es va procedir a l’acte de tancament de la visita comenius. Durant el sopar celebrat a València es van intercanviar pauraules d’elogi cap a el nostre centre i regals al centre en agraiment per la rebuda ofertada. Des d’aquestes línies agrair a tot el claustre de mestres, l’Ampa, personal no docent, Ajuntament, CEFIRE i persones col·laboradores tot el treball realitzat per a que aquesta visita haja sigut UN ÈXIT!

GUIA PER VALÈNCIA

Per a finalitzar la visita Comenius els nostres companys Europeus pogueren realitzar un dia de turisme per valència. La visita va ser lliure segons els interesos de cada país.

MUSEU D’ALGEMESÍ

Una vegada finalitzada la visita a la Murta portarem als nostres convidats al Museu de la festa d’Algemesí. Allí poguerem observar els vestits típics de la festa de la Mare de Deu i el racó taurí. Tanmateix, coincidirem amb la televisió autonòmica (Canal 9) realitzant una notícia al voltant de la futura proclamació de la festa com a Patrimoni de la Unesco.

VISITA A LA MURTA

Els nostres convidats Comenius visitaren el paratge natural de la murta acompanyats de l’assessora del CEFIRE d’Alzira d’activitats naturals i medi ambient. La visita es va centrar en descriure una mica la fauna i flora del paratge, així com visualitzar el monestir i la cava de gel.

RECEPCIÓ OFICIAL A L’AJUNTAMENT

A les 12 hores del divendres una representació del claustre del nosre col·legi, l’equip directiu, la junta de l’Ampa i els vint representants europeus han assistit a la recepció oficial organitzada per l’ajuntament. L’Alcaldesa d’alzira ha dirigit unes paraules de benvinguda a la nostra ciutat i ens ha felicitat per dur a terme aquest projecte tant important per a la formació de l’alumnat d’Alzira. Per últim, s’ha produit un intercanvi de regals entre l’Ajuntament i els vuit països.

MATÍ DE COORDINACIÓ

El divendres va iniciar-se amb una reunió de treball coordinatiu entre els nou països participants. Les activitats a desenvolupar l’alumnat per a la propera visita, les ferramentes per a desenvolupar l’activitat de comunicació entre l’alumnat, les dades per a visitar cada país, etc… Una reunió molt profitosa!

SOPAR COMENIUS

Els vint representants educatius europeus junt al claustre del Ceip Federico Garcia Sanchiz compartiren en un restaurant d’Alzira una nit molt amena, mitjançant un sopar per a intercanviar opinions educatives i impresions del primer dia de treball.

VISITEM L’ESCOLA NOVA

Voliem mostrar-los la nostra futura escola. Els aproparem amb molta il·lusió a les instal·lacions i van quedar molt sospresos de la seua ubicació i espais. Gaudiren dels comentaris del cap d’obra de com s’estructura l’edificació.

REUNIÓ DE TREBALL PER A DESENVOLUPAR EL PROJECTE

L’aula de d’anglés ha estat habilitada per a desenvolupar la reunió de treball del projecte comenius. Tots els representants educatius europeus han intercanviat els treballs confeccionats durant els primers mesos en les diferents escoles participants. Tamateix cada escola ha realitzat una presentació de les característiques organitzatives escolars del seu país i s’ha acordat l’agenda de treball ha realitzar durants els dies de visita. Gràcies per sommiar en aquest projecte tant productiu per al nostre alumnat!

CONEIXEN EL NOSTRE SISTEMA EDUCATIU

Després de l’acte de benvinguda, el professorat comenius ha visitat les nostres aules per a informar-se de primera mà del sistema educatiu espanyol, conèixer la nostra metodologia de treball i les incorporacions tecnològiques del nostre centre a la vida diària de l’alumnat. Estan sorpresos del treball realitzat a l’escola! Quina satisfacció!

EXPOSICIÓ DE REGALS DELS PAÏSOS

Durant l’acte de benvinguda dels representants educatius del comenius es va procedir a realitzar un intercanvi de regals entre el país anfitrió i la resta dels països participants. Amb la intenció de donar a conèixer a l’alumnat tots els reglas rebuts realitzarem una exposició al hall de l’edifici escolar.

ACTE DE BENVINGUDA PAÏSOS COMENIUS

Aquest matí, 24 de novembre, hem celebrat el primer acte comenius a les instal·lacions del nostre centre. L’alumnat, professorat i representants de l’Ampa han preparat un acte amb balls, cançons i parlaments en valencià i anglés. L’acte ha sigut tot un èxit escolar, doncs alumnat i professorat europeu han pogut compartir parlaments i regals. Ací uns deixem fotos i videos de l’acte:

RECEPCIÓ PAÏSOS COMENIUS

Aquesta nit, 23 de novembre, el centre amb l’ajuda de l’AMPA ha organitzat al menjador escolar un sopar de germanor amb els vuit països participants al projecte Comenius. Gràcies per la vostra ajuda, treball i esforç per aconseguir ser una escola referent a nivell local, autonòmic, nacional i ara també europeu. Podeu seguir l’acte en aquest video i fotos:

INICI DEL PROJECTE COMENIUS

Després de molt de treball per part del professorat, pares i mares i alumnat, per fí avuí dimecres 23 de novembre, rebem als vint professors i professores de vuit països europeus participants al nostre projecte Comenius. Esta nit, a les instal·lacions escolars es realitzarà una benvinguda a la nostra localitat mitjançant un sopar de germanor europeu. Demà a les 9:30 hores,realitzarem un acte de benvinguda oficial on participarà tot l’alumnat del centre. Les famílies tenen a la seua disposició l’Aula Virtual Comenius per a seguir al detall tot el que fem durant la realització del Projecte. Gràcies!

 AMBIENT COMENIUS AL CENTRE

Falten pocs dies per a dur a terme la visita comenius i el nostre centre està ultimant els preparatius per a la benvinguda. Al centre ja es respira comenius, l’alumnat es saluda en anglés, es realitzen assaig de balls tradicionals, es mira el mapa confeccionat per a ubicar a cada país, etc… Vinga que ja queda poc per a rebre-los!

One response

14 12 2011
angeles

es molt devirtet i les fotos i els videos super xulos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: