Activitats Projecte

En aquesta secció podreu seguir totes les activitats que el nostre alumnat realitza per a desenvolupar el projecte Europeu Comenius.

VIDEO CONFERÈNCIA AMB ESLOVÀQUIA

Avuí, l’alumnat de cinquè de primària han realitzat una video conferència amb Eslovàquia dins de les activitats programades al projecte Comenius.

Durant la videoconferència l’alumnat ha estat conversant en anglés amb els seus companys eslovacs presentant-se i diguent els seus gustos i aficions preferides. Després han estat cantant diverses nadales en anglés, valencià i eslovac.

Una experiència molt motivadora per a l’alumnat on han pogut conversar en anglés i cnèixer de primera mà la necessitat de conversar en anglés per a comunicar-se amb la resta de països europeus.

VIDEO BALL DE LA CARXOFA

El nostre alumnat duu varios mesos preparant aquesta activitat. Tots els alumnes han estat preparant un ball típic de la nostra terra per a després representar-lo en l’acte de la celebració del 9 d’octubre. Després es va votar el ball que més es va agradar i l’elegit es va representar per aquest video tant divertit.

VIDEO FALLES

Durant el meeting celebrat a la nostra comunitat es va acordar que cada país confeccionara un video al voltant d’una festivitat molt arraigada al seu entorn. Nosaltres decidirem realitzar-la al voltant de les falles. Axí doncs, l’alumnat de cinquè i sisè de primària estan confeccionat un video amb format de noticiari, que dona continuació al projecte FEDE TELEVISIÓ iniciat el curs passat.

Adjuntem el video confeccionat:

POEMA

Aquesta activitat ha estat realitzada per l’alumnat de 4rt de primària. La confecció d’un poema amb tema lliure i la seua traducció a anglès. Una activitat molt satisfactoria i que ha donat un gran joc per a l’aprenentatge de vocabulari. L’alumna escollida ha sigut Antonella Hernández i el seu poema lliure. Per a gaudir d’un treball ben realitzat l’adjuntem en aquesta notícia.

A POEM

CÒMIC

L’alumnat de cinquè de primària ha confeccionat uns còmics en anglès per a compartir un treball coordinat per l’alumnat de polònia. Tots els paisos han participat en aquest projecte i el resultat es veurà a la propera trobada en Alemanya. Vos deixem amb el còmic confeccionat per Agnes Sales i que ens representarà.

LOGOTIPS COMENIUS

Tots els alumnes del centre ha creat el logotip que han considerat més oportú per a participar en el concurs de la imatge que representarà el nostre projecte europeu. Ací teniu les representacions escollides en cada cicle. En poc de temps vos indicarem el logo més votat per l’alumnat i que ens representarà al meeting d’Alemanya.

PATRY ENS HA PREPARAT UN POWER POINT AL VOLTANT DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Aquest power point reflexa tot el treball realitzar pel nostre centre per a la celebració del Dia Europeu de les llengües:

– Treball Previ.

– Esmorzar Europeu.

– Xerrades de les famílies col·laboradores.

– Acte de les banderes.

Ací el deixem per a que pugau gaudir d’ell:

EUROPEAN DAY OF LANGUAGES

CELEBRACIÓ DEL DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

El primer acte oficial del projecte consisteix en celebrar el Dia Eurpeu de les Llengües, que va ser el passat dilluns 26 de setembre. Aquesta celebració s’ha realitzat de forma simultànea en tots els països participants.

Per a la celebració s’han realitzat dos actes:

ESMORZAR SALUDABLE

La comissió Comenius ha dissenyat un esmorzar europeu per a conèixer els menjars típics de cada país participant.  La organització, compra i repartiment ha sigut realitzada per l’Ampa de l’escola. L’alumnat ha gaudit d’allò més be provant tots els menjars.

CONFECCIÓ DE BANDERES AMB EL COS

L’equip de treball Comenius acordà utilitzar les samarretes de color i el cos de l’alumnat per a realitzar les banderes dels països participants. Cada tutoria tingué assigant un color de roba (mirar full informatiu) per a dur el dia 26 i realitzar a les 12:00 hores una trobada al pati presidida pel himne europeu. Posteriorment i seguit de l’himne nacional de cada país l’alumnat confeccionà les banderes dels països participants. Ací vos deixem un video i fotos de l’acte:

PRESENTACIÓ DE PAïSOS EUROPEUS

Aprofitant que al nostre centre conviuen amb nosaltres alumnes de països europeus del projecte, els seus pares i mares ens han ajudat realitzant a les aules una presentació del seu país utilitzant la PDI per a que l’alumnat puguera visualitzar imatges de paissatges, menjars típics, etc… Una gran oportunitat aprofitada per l’alumnat per a conèixer altres països. Gràcies als pares i mares participants!

JOC A LA PDI

La mestra d’anglés i la mestra de música han creat una activitat interactiva per a que l’alumnat conega la bandera de cada país i el seu himne nacional. Tanmateix han ficat en funcionament una activitat on-line per a que l’alumnat per mitjà d’un joc ubique els països participants a la geografia europea. Ací vos deixem el seu enllaç per a jugar i aprendre des de casa:

Països Europeus

PINTANT BANDERES

El primer pas és reconèixer les banderes de cada país europeu participant, per aquest motiu l’alumnat ha gaudit pintant les banderes de cada país.

ENQUESTA DE CONEIXEMENTS PRÈVIS

Tot l’alumnat del centre ha realitzat a les seues tutories una enquesta realitzada pel país anfitrió (Gal·les) per a recollir els coneixements prèvis de l’alumnat al voltant del països participants. Ací vos deixem l’enquesta passada a l’alumnat d’Infantil i Primària:

QUESTIONARI INFANTIL

QUESTIONARI PRIMARIA

INFORMACIÓ FAMILIAR

L’Equip Directiu, a proposta de l’equip de treball comenius, dissenyà un tríptic informatiu familiar per a donar a conèixer a les famílies el projecte comenius i els seus objectius. Tanmateix s’ha divulgat aquest blog per a totes les famílies interesades puguen seguir el projecte dia a dia. Ací vos deixem el tríptic infomatiu confeccionat:

triptic comenius

COMENIUS CORNER

La mestra d’anglés amb l’ajuda de les tutores del centre han creat un espai comenius, al l’entrada de l’edifici escolar, per a ambientar el centre en aquest projecte, mostrar l’ubicació de cada país participant i mostrar els regals que cada país vaja aportant a la nostra escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: